schilderijen van Han en John

schilderijen van Han en John
compilatie van onze schilderijen

zaterdag 25 april 2009

mooie beoordeling voor John

Het Vierkante Ei is een beeldende kunstprijs voor amateurkunstenaars, georganiseerd door De volkskrant in samenwerking met Kunstfactor, het landelijk sectorinstituut amateurkunst. Er waren 3.000 aanmeldingen. Uit al deze werken werden er slechts 500 gekozen om door te gaan naar een volgende ronde en daar was John er een van, wat op zich al een hele presatatie is!! Ik (Han) ben dan ook supertrots op hem. De jury oordeelde als volgt: een heel mooi helder palet, mooie techniek.
Als dat geen lovende woorden zijn.............

Helaas konden er slechts 3 winnaars worden aangewezen en daar zat John niet bij. Maar al met al is het toch een behoorlijke prestatie!

Dit is het betreffende schilderij

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik had de eer om t schilderij te mogen ophangen en de jury te woord te staan. Hij vond het een mooi schilderij en ook de kleuren erg mooi overlopen. Hij vroeg of het met een pallet(/) was gedaan en dat vond hij erg mooi gedaan. Hij was vaak in oostende geweest en vertelde dat de meeste mensen de zee voor de herfst schilderen. Maar papa deed dat na de herfst. Ook de kleuren va de lucht vond hij zo mooi gemaakt en ik vertelde erbij dat oostende daar bekend om stond. Hoe dan ook, om uit gekozen te worden uit 3000 kandidaten is al een overwinning op zich en volgend jaar misschien weer een ronde verder. En dan doet mama ook mee.( Mochten er nog reacties op dit bericht komen deze worden dan OOK meegenomen naar de zitting )Dikke knuffel en kus marjolein

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met de deelname! Dat is al een prestatie 'op zich'.
Het schilderij van U heb ik ook mogen bewonderen, erge mooie kleuren heeft U gebruikt.
(Ik hing iets verder als Uw werk, met mijn schilderij.) Het was een erge boeiende ervaring die dag!
Voor herhaling vatbaar!

Han en John van Nimwegen zei

NOGMAALS:
anonieme reacties en reacties die over andere zaken gaan dan de schilderijen worden niet gepubliceerd!