schilderijen van Han en John

schilderijen van Han en John
compilatie van onze schilderijen

zaterdag 4 april 2009

Amai

Nu hebben we vernomen hoe de selectie van de tentoonstelling West-Vlaanderen tot stand kwam. De jury had een duidelijke voorkeur voor abstract, alle niet-abstracte werken zijn meteen terzijde gelegd. Tenzij de jury vond dat ze vernieuwend waren, zoals ze vonden van de hond met zonnebril.
Het is wel duidelijk dat onze meningen lichtjaren uit elkaar liggen en wij willen toch echt blijven schilderen wat ons zelf aanspreekt.





3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Han en John,
Wat een volledig nieuwe ervaring hebben jullie er weer bij.
Ik moet zeggen dat is nu het mooie en tevens het lastige van kunst; je kunt alle kanten op denken. Dat doet zo'n jury ook. In dit geval dachten ze de abstracte kant op.
En ik denk ten alle tijde; de ervaring telt. Daarom zijn wij reuze trots op jullie dat je het aangaat en erbij bent.
Blijf doorgaan met schilderen en met genieten!!
Henk en Fran

Anoniem zei

wat een geflipte jury. Mijn hondjes kunnen zoiets zelf nog wel maken. Ze zochten toch iets vernieuwends? Wat is er orgineler en leuker dan iemand met een ontrouwbare schaduw? Nou, in ieder geval geen hond met bril SAAI en slaapverwekkend, Nou, maar er komt heus wel iemand die de schilderijen wel kan waarderen. Ik in ieder geval wel.
Marjolein

Davy zei

Eerst mag je bijna niet meedoen omdat je Nederlander bent en dan moet het opeens weer abstract... laat ze in hun West-Vlaams sop gaarkoken, HUMPF!

Groetjes en liefs van abstracte Davy