schilderijen van Han en John

schilderijen van Han en John
compilatie van onze schilderijen

zondag 28 maart 2010

Willemsfonds Imago 2010 tentoonstellingen John


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, wat lees ik. Gaat John zijn werk tentoonstellen. Wat leuk!!!!
Heel veel succes

Han en John van Nimwegen zei

Dank je wel voor het succes wensen. Ja, een schilderij van John gaat via het Willemsfonds naar tentoonstellingen in heel West Vlaanderen.
En van ons allebei wordt ook nog een schilderij tentoongesteld in het winkelcentrum Kunst en Cultuur Paleis in het centrum van Oostende. Overigens vinden we het leuk om te weten van wie dit bericht is gekomen.

Anoniem zei

Beste John,
vanmorgen de brochure 'ns rustig doorbladerd... Jouw schilderij wordt naar mijn waarneming een pak dynamischer door de witte achtergrond in de brochure (itt. de gele muur in Thermae hotel, "geel op geel" dus).
Jij bent de enige in de selectie die "vrijheid" echt tussen aanhalingstekens plaatst. Niet alleen in de titel maar ook via het schilderij zelf : zoals de vrouw die haar borst kwijt is, schreeuwen velen om vrijheid maar is het niet voor iedereen steeds weggelegd... Een eind minder romantisch liberaal dan in de andere bijdragen en allicht daarom ook wat minder laureaat bij het Willemsfonds ?
Veel succes en genot verder met de schilderkunst !
Gaƫtan

Anoniem zei

veel impact dit schilderij.we komen zeker een keer kijken!

Anoniem zei

Herken ik daar een schilderij die geselecteerd werd in IMAGO een wedstrijd van het Willemsfonds?! Dikke proficiat met jullie werken.
Marianne Deryckere