schilderijen van Han en John

schilderijen van Han en John
compilatie van onze schilderijen

vrijdag 12 maart 2010

Genieten aan zee


Dit schilderij bevalt me wel goed, dus dit gaat naar de tentoonstelling "goesting". Het kindje heeft goesting in het strand en de zee.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, dat zijn nou eens hele mooie vrolijke kleuren en het kindje ziet er zo blij uit. Je ziet hier ook zo goed de zee, ondanks de blauwe lucht. Very Nice. Ja, zee schilderijen lukken altijd heel goed bij je. Ben trots op je met een grote T. dikke kus en knuffels.

Anoniem zei

hoi, ik vind het in zijn totaliteit een heel leuk schilderij. mooie kleuren; daar hou ik wel van. wat ik persoonlijk wel jammer vind is, dat de lijn m.n. de strandlijn, zo recht is. Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijki.
ik ben benieuwd naar andere reacties. Marjorie

Han en John van Nimwegen zei

Ha Marjorie, ik voelde dat ik dit zo moest schilderen en zelf ben ik er tevreden over. Emotie in een schilderij vind ik belangrijker dan technische juistheid.
Ik schilder vanuit mijn gevoel en ik noem dit vanaf heden “sensitieve schilderkunst”.
Misschien een nieuwe vorm voor de toekomst?

Anoniem zei

en je kunt ook zeker tevreden zijn. hartstikke goed, dat je vasthoudt aan je 'eigen schilder-gevoel'. TOPPIE!!! Marjorie

Davy zei

Goesting? Ammai Gij alven Belg! :-)

Anoniem zei

Ik ben eens naar je sites gaan kijken en vind je werken echt heel mooi, puur, hoopgevend en tot filosofie inspirerend..heel veel emotie..
Han..doe zo voort!!
Yolande Verhulst

Anoniem zei

Han, het is mooi, het is een schilderij wat echt bij je binnekomt qua ruimte en sfeer.
De kleuren zijn prachtig.
Fran